Poikapään tila on tilausliikenteen ammattilainen Outokummusta, joka liikennöi Pohjois-Karjalan sekä laajemmin koko Suomen alueella. Tilauksen mukaan suoritamme ajot myös ulkomaille, esimerkiksi Ruotsiin ja Baltiaan. Tarjoamme laadukkaat tilausliikennepalvelut ryhmille, kouluille, seuroille sekä yrityksille yli kymmenen vuoden kokemuksella. Tutustu monipuolisiin palveluihimme ja varaa tilausajo!

Kattavat tilausajopalvelut

Palvelemme kaikissa tilausajoasioissa asiakaslähtöisesti sekä ammattitaitoisesti. Kuljetamme niin suuria kuin pieniä ryhmiä pitkän kokemuksen tuomalla asiantuntemuksella ja tarjoamme luotettavaa tilausajopalvelua niin Outokummun lähiseuduilla kuin kauempanakin. Oli kyseessä sitten yrityksen työmatka, kouluretki tai seuran pelireissu, voit luottaa siihen, että meiltä löytyy laadukas kalusto ja ammattitaitoinen kuljettaja tarpeisiisi!

Ensiluokkaiset tilausbussit

Nykyaikainen kalustomme takaa sinulle miellyttävän ja turvallisen matkakokemuksen. Käytössämme on 40- ja 42-paikkaiset VIP-varustetason tilausbussit. Kaikista busseistamme löytyvät muun muassa siistit WC-tilat, tietokoneet sekä nahkasisustus. Lisäksi busseissamme käytössäsi on maksuton wifi, jonka avulla pysyt verkkoyhteydessä koko matkan ajan. Bussimme ovat tilavia ja sopivat kaikille. Pidämme hyvää huolta bussiemme teknisestä kunnosta sekä siisteydestä.

Palvelualueemme

Oli matkasi päämäärä sitten lähiseudulla tai kauempana, autamme sinua pääsemään perille turvallisesti ja luotettavasti. Suoritamme laadukkaat tilausajot Outokummusta käsin Pohjois-Karjalassa sekä laajemmin koko Suomessa. Palvelualuettamme ovat Suomen ulkopuolella esimerkiksi Ruotsi sekä Baltian maat. Tilauksen mukaan toteutamme kuljetukset myös muualla ulkomailla.

Joustavasti perille kilpailukykyisin hinnoin

Autamme sinua kaikissa matkasi suunnitteluun ja toteutukseen liittyvissä asioissa. Suunnittelitpa matkaa sitten yhdistyksellesi, seurallesi, koulullesi tai yrityksellesi, me palvelemme sinua pitkällä asiakaspalvelukokemuksella ja kuljetusalan tuntemuksella. Lähdemme aina liikkeelle sinun kuljetustarpeistasi, jotka täytämme tehdyn sopimuksen mukaan – ja myös kilpailukykyisin hinnoin!

Kuljettajamme

Outokummussa kotipaikkaansa pitävä Poikapään tila on palvellut asiakkaitaan tilausajoissa yli kymmenen vuoden ajan. Ystävälliset ja ammattitaitoiset kuljettajamme huolehtivat matkasi onnistumisesta ja palvelevat sinua matkan alusta loppuun saakka vankalla kokemuksella.

Kysy lisää monipuolisista tilausliikennepalveluistamme ja varaa tilausajo meiltä!

Ota yhteyttä